Πλησιάζουν Στεφάνου και Μάρσαλ στον ΠΑΟΚ

Στεφάνου για λίμπερο, Μάρσαλ για ακραίος στον ΠΑΟΚ! Αυτά είναι τα δύο πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα του «δικεφάλου» ενόψει του σχεδιασμού της νέας περιόδου.
13/06/2019 • 01:05
Ο Γιώργος Στεφάνου
  • shares
 Ο πρώην λίμπερο του Ολυμπιακού μετά την άφιξη Κοκκινάκη στο λιμάνι, άλλαξε ρότα και αποφάσισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του (έπαιξε στον Ηρακλή τη σεζόν 2011-2012) να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο έμπειρος λίμπερο φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους διοικούντες τον «δικέφαλο» για να βγάλει υποδοχή και άμυνα στην πίσω ζώνη των Κυπελλούχων τη νέα χρονιά. Στη νέα του ομάδα θα ανταμώσει με τον πολύ καλό του φίλο Θάνο Τερζή ο οποίος εκφράστηκε θετικά στην μετακίνηση του Στεφάνου στον ΠΑΟΚ.

Στο τμήμα των Κυπελλούχων πάντως στρέφονται και στην εξεύρεση δύο δυνατών ακραίων με τον πρώτο να έχει βρεθεί και να ακούει στο όνομα Στιβ Μάρσαλ (1.93 ύψος, 30 ετών). Μέλος της Εθνικής ομάδας του Καναδά με καλή υποδοχή προορίζεται για τη θέση του Σαφράνοβιτς ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Έχει περάσει από τα πρωταθλήματα της Πολωνίας, της Γερμανίας και πέρσι έπαιξε στην Τουρκινή Ινεγκόλ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία