Ένας Έλληνας στο Μονπελιέ

Η Εθνική ανδρών βόλεϊ βρίσκεται στη γαλλική πόλη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα έχει τη στήριξη ενός Έλληνα αεροσυνοδού που έκανε το ταξίδι από τη Μασσαλία.
0
Παντελής Λώλης
12/09/2019 • 14:26
Έλληνας αεροσυνοδός έκανε ταξίδι από τη Μασσαλία στο Μονπελιέ για να δει από κοντά την Εθνική ανδρών
  • shares
Ταξίδευσε αυθημερόν από τη Μασσαλία για το Μονπελιέ προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα. «Για την Εθνική βόλεϊ θα έκανα όσα χιλιόμετρα χρειαζόντουσαν. Δεν γινόταν να μην έρθω τρεις ώρες δρόμο για να συμπαρασταθώ στα παιδιά…» μας λέει έξω από την Αρένα του Μονπελιέ ο αεροσυνοδός Μάριος Χατζημιχαλής τον οποίο συναντήσαμε με το που φθάσαμε στο γήπεδο. 

Με καταγωγή από την Κύπρο, φίλαθλος της Ανόρθωσης και του ΠΑΟΚ, μένει μόνιμα στη Μασσαλία και ήρθε στο Μονπελιέ για να δει το ματς της Εθνικής με την Βουλγαρία. «Μια μέρα ρεπό είχα και δυστυχώς δεν θα έρθω να δω τα υπόλοιπα ματς. Είμαι βολεϊκός αμιγώς και ελπίζω να προχωρήσει η Εθνική. Δύο νίκες θέλουμε με Πορτογαλία και Ρουμανία. Σήμερα με Βουλγαρία μακάρι να …πάθει κάτι ο Σοκόλοφ και να μην πάρει 30 πόντους…» μας λέει και με την ελληνική σημαία στους ώμους παίρνει θέση στις εξέδρες δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία