Γκάιτς: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε 5 σετ, αν...»

Στα όρια του έπαιξε, σύμφωνα με τον Μπράνκο Γκάιτς, ο ΑΟ Θήρας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό (6/4) - Εμμανουηλίδου: "Δεν πιέσαμε τον αντίπαλο"
0
Παντελής Λώλης
07/04/2019 • 02:11
Ο Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε να παίξει πέντε σετ απέναντι στον Ολυμπιακό, αν δεν ξόδευε πολύ ενέργεια στον ημιτελικό του Κυπέλλου
  • shares
Στα όρια του έπαιξε, σύμφωνα με τον Μπράνκο Γκάιτς, ο ΑΟ Θήρας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό (6/4). Από τη δική της πλευρά, η Ελένη Εμμανουηλίδου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα της δεν πίεσε όσο έπρεπε τον αντίπαλο.

«Απόψε δεν είχαμε ενέργεια, αδειάσαμε από χθες. Είχαμε έναν σκληρό ημιτελικό και δεν είχαμε τη φρεσκάδα που απαιτείται για να παίξουμε κόντρα σε ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι το σετ που πήραμε είναι το μάξιμουμ που θα μπορούσε να πάρει σήμερα η ομάδα μου. Αν χθες δεν παίζαμε 5 σετ, ίσως σήμερα να παίζαμε 5. Πρέπει να είσαι σε υψηλό επίπεδο κόντρα σε ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ομάδα με εμπειρία και τίτλους. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για το επίπεδο του τελικού. Η διοργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική ομοσπονδία» τόνισε ο κόουτς της Σαντορίνης.

Η Ελένη Εμμανουηλίδου τόνισε: «Μπήκαμε με την προϋπόθεση να κερδίσουμε το ματς αλλά δεν πιέσαμε τον Ολυμπιακό στα στοιχεία που θέλαμε. Ξεκινήσαμε με άγχος και λάθη και αν και είχαμε βελτίωση σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας δεν είχαμε διάρκεια. Πάντως η συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά σε τελικό είναι παράσημο για τη Σαντορίνη. Νομίζω τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟ Θήρας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03