Ξέσπασμα Ρονάλντο

06/02/2011 • 14:52
Ξέσπασμα Ρονάλντο
  • shares

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ρονάλντο, μετά τα όσα άκουσε από τους οπαδούς της Κορίνθιας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως θα βοηθήσει από την πλευρά του την ομάδα του να βγει από την αγωνιστική κρίση, ενώ καταφέρθηκε και σε όσους έσπευσαν να τον κακολογήσουν μετά τον αποκλεισμό της βραζιλιάνικης ομάδας από την συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Ρονάλντο τόνισε μέσω της σελίδας του στο «Twitter»: «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να βγούμε από την αγωνιστική κρίση. Κατανοώ τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων, αλλά καταδικάζω κάθε έκφρασή της μέσω της βίας. Αυτοί οι μάγκες δεν αντιπροσωπεύουν τον κόσμο της Κορίνθιανς. Πρόκειται για μία βίαια μειονότητα, που αποτελείται από τρομοκράτες και θέλουν να μετατρέψουν μία ήττα σε πόλεμο. Σκέφτηκα πολύ αυτές τις ημέρες να επισπεύσω την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση, αλλά δεν θα δώσω αυτή τη χαρά σε αυτούς τους βανδάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία