Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Τουράν

Ο Αρντά Τουράν τιμωρήθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη με ποινή 2,5 ετών για το επεισόδιο που είχε με τον Τούρκο τραγουδιστή, Μπερκάι Σαχίν.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/09/2019 • 10:40
Ο Αρντά Τουράν
  • shares
Ο Αρντά Τουράν τιμωρήθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη με ποινή 2,5 ετών για το επεισόδιο που είχε με τον Τούρκο τραγουδιστή, Μπερκάι Σαχίν. Ο παίκτης της Μπασακσεχίρ είχε επιτεθεί στον Σαχίν τον Οκτώβριο του 2018, έξω από νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης. Ο Τουράν είχε χτυπήσει τον γνωστό τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη. Ο καβγάς είχε ξεκινήσει, όταν ο Τουράν είχε παρενοχλήσει τη σύζυγο του τραγουδιστή. Στη συνέχεια, ο έμπειρος μέσος είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο τον Σαχίν και τον είχε απειλήσει με όπλο, ώστε να τον συγχωρέσει. 

Αρχικά, ο Τουράν ήταν αντιμέτωπος ακόμα και με ποινή 12,5 ετών, για οπλοκατοχή, εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση. Τελικά, καταδικάστηκε μόνο για την πρώτη κατηγορία. Πλέον, το πρόβλημα για τον Τουράν είναι ο κανονισμός της τουρκικής ομοσπονδίας, ο οποίος προβλέπει αποκλεισμό των παικτών, που έχουν τιμωρηθεί με φυλάκιση για δυο ή περισσότερα χρόνια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία