Συνεχίζει να στηρίζει τη Ροστόφ ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τη Ροστόφ, καθώς ανανεώθηκε η χορηγία της «Agrocom» προς τη ρωσική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/12/2016 • 12:33
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares
Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τη Ροστόφ, καθώς ανανεώθηκε η χορηγία της «Agrocom» προς τη ρωσική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη χορηγία της ρωσικής ομάδας, μετά τα επεισόδια που υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις δηλώσεις του Κουρμπάν Μπερντίγιεφ. Η Ροστόφ πήρε εφέτος μέρος στους ομίλους του Champions League, όμως τα χρήματα της UEFA θα κατατεθούν στους λογαριασμούς της στο τέλος της σεζόν. 

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχει ξεπεράσει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών της προβλημάτων, όμως αυτά δεν ξεπεράστηκαν πλήρως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετοί φορείς της ρωσικής πόλης άσκησαν πιέσεις στην πλευρά Σαββίδη, έτσι ώστε να ανανεώσει τη χορηγία του προς τη Ροστόφ. Τελικά, αυτό έγινε και η νέα συμφωνία των δυο πλευρών θα ισχύσει έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο υποδιοικητής της περιοχής του Ροστόφ, Ιγκόρ Γκουσκόφ τόνισε χαρακτηριστικά: «Βρήκαμε την χρυσή τομή και θα επιστρέφει η χορηγία της εταιρίας «Agrocom» στη Ροστόφ στο δεύτερο μισό της σεζόν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..