Μένει στην Μπενφίκα με νέο συμβόλαιο

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να παραμείνει τη νέα σεζόν στην Μπενφίκα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/08/2019 • 06:40
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
  • shares
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να παραμείνει τη νέα σεζόν στην Μπενφίκα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να έχει σύντομα συζητήσεις με τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας, για τους όρους της νέας συμφωνίας των δυο πλευρών.

Οι “αετοί” της Λισσαβόνας είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον παίκτη και να αυξήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, από τη στιγμή που δε βρέθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες κάποια ικανοποιητική πρόταση, για να τον παραχωρήσουν. Η πορτογαλική ομάδα θα περιμένει και το τέλος των μετεγγραφών στην Αγγλία, πριν προχωρήσει τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τερματοφύλακα. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη αναμένεται να φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο