Ματιέ: «Χαρούμενος που έμεινα»

Ο Ζερεμί Ματιέ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παραμονή του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, τονίζοντας πως ήθελε να παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/05/2019 • 13:16
Ο Ζεριμί Ματιέ
  • shares
Ο Ζερεμί Ματιέ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παραμονή του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, τονίζοντας πως ήθελε να παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε στη συνέχεια, πως θέλει να πανηγυρίσει το κύπελλο Πορτογαλίας με την ομάδα του, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η εφετινή σεζόν. 

Αρχικά, ο Ματιέ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα εδώ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτός ο χρόνος ήταν καλός για εμένα. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα και ελπίζουμε πως θα το κερδίσουμε. Η νίκη αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Μετά θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε ένα κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών