Νέο σοκ για Κασίγιας: Η Καρμπονέρο έχει καρκίνο!

Η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο, γνωστοποιώντας πως ήδη προχώρησε στην πρώτη απαραίτητη επέμβαση.
21/05/2019 • 23:15
Σάρα Καρμπονέρο-Ίκερ Κασίγιας
  • shares

Απίστευτη εξέλιξη για την οικογένεια Κασίγιας, λίγο μόλις καιρό μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τερματοφύλακας της Πόρτο. 

Η σύζυγος του Ισπανού γκολκίπερ, ανακοίνωσε πως διεγνώσθη με καρκίνο της μήτρας, υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον ξεκινά κύκλο θεραπειών. 

"Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω τη στήριξη της οικογένειάς μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου" αναφέρει στο μήνυμά της η Ισπανίδα δημοσιογράφος.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών