Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας: «Δεν γνωρίζω το μέλλον μου»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη, τονίζοντας πως είχε την τύχη στο πλευρό του.
06/05/2019 • 17:05
Ο Ίκερ Κασίγιας έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο
  • shares
Ο Ίκερ Κασίγιας έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο, στο οποίο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Εξήλθε του νοσοκομείου έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης εμφανώς συγκινημένος για τη δυσάρεστη περιπέτειά του.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω, είμαι πολύ ευγνώμων, είχα τεράστια τύχη. Νιώθω ευλογημένος για την αγάπη που έλαβα αυτό το δύσκολο διάστημα. Νιώθω καλύτερα. Θα ξεκουραστώ, δεν ξέρω πόσο, κάποιες ημέρες, κάποιες εβδομάδες ίσως και μήνες. Το σημαντικό είναι πως βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Δεν γνωρίζω το μέλλον μου. Θα τα πούμε σύντομα» είπε ο porter των «Δράκων», ο οποίος στις 20 Μαΐου κλείνει τα 38 του. Οι οδηγίες των θεραπόντων ιατρών είναι σαφείς και εμπερικλείουν μία λέξη: ξεκούραση. Το σίγουρο είναι πως σε πρώτο χρόνο δεν θα μπορέσει να κάνει αθλητισμό για το επόμενο τρίμηνο, ενώ η ανάρρωσή του μπορεί να διαρκέσει έως και 10 μήνες. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03