Επαφές με Γκατούζο η Μπράγκα

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης της Μπράγκα με τον Τζενάρο Γκατούζο, προκειμένου να αναλάβει ο Ιταλός την τεχνική της ηγεσία.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/03/2017 • 12:00
Ο Τζενάρο Γκατούζο
  • shares
Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης της Μπράγκα με τον Τζενάρο Γκατούζο, προκειμένου να αναλάβει ο Ιταλός την τεχνική της ηγεσία. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ είναι η πρώτη επιλογή της πορτογαλικής ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να «σπάσει» το συμβόλαιο του Γκατούζο με την Πίζα, στην οποία εργάζεται τους τελευταίους μήνες. 

Η εφημερίδα «Tutosport» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πιθανότητα να καθοδηγήσει την Μπράγκα είναι κάτι παραπάνω από μία απλή υπόθεση. Η τελική συμφωνία είναι πολύ κοντά». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών