Οι «μικροί» Ρονάλντο (video)

Πέραν των τίτλων που έχει κατακτήσει στην πλούσια σταδιοδρομία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κι ένα ξεχωριστό «παράσημο», αφού στην Πορτογαλία αγωνίζονται 25 παιδιά που έχουν το ίδιο όνομα!
0
Γιαννίκος Δούσκας
03/08/2019 • 02:37
Ένας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή μήπως όχι;
  • shares
Αναντίρρητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντος Σάντος Αβέιρο είναι ο ποδοσφαιρικός «ήρωας» της Πορτογαλίας. Ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» λατρεύεται από μια ολόκληρη χώρα κι οι αποδείξεις είναι αμέτρητες. Ίσως αυτή να είναι κι η πιο ενδεικτική: αυτή τη στιγμή στην ιβηρική χώρα υπάρχουν 25 παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα, που αγωνίζονται έχοντας το ίδιο όνομα, καθώς οι γονείς τους επέλεξαν το «Κριστιάνο Ρονάλντο» να τους συνοδεύει ες αεί. 

To Canal 11, το νεοσύστατο τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ταξίδεψε ανά τη χώρα και συνάντησε 5 παιδιά με το όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο!


Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One