Επιστρέφει Ελλάδα ο Κολοβός;

Διονύσης Στρούμπος
04/07/2019 • 01:55
Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να επιστρέψει σε ομάδα της Ελλάδας
  • shares
Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας διεθνής μέσος, της Ομόνοιας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με βραδινά δημοσιεύματα στην Κύπρο ο Δημήτρης Κολοβός είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα και τους ξεκαθάρισε πως θέλει να φύγει από την Ομόνοια και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα πάντα, με τα ίδια δημοσιεύματα, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και από την πλευρά τους οι διοικούντες την "πράσινη" ομάδα, τόνισαν πως δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Superleague, αλλά θα ήθελαν να υπάρξει πρόταση η οποία θα φέρει ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ, όσα περίπου είχαν ξοδέψει για να τον αποκτήσουν από την Μαλίν.
Ποσό πάντως που δεν είναι απαγορευτικό, αν και πληροφορίες από την Ελλάδα, πλέον, θέλουν τον Κολοβό να έχει βρει ήδη το που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας