Ανακοίνωσε Στρέπελ η Ανόρθωση

Ο Ολλανδός Γιούργκεν Στρέπελ είναι ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης, καθώς ο Κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Βίλεμ και της Χέρενφειν.
11/10/2018 • 10:40
Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ

Ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Γιούργκεν Στρέπελ και τον βοηθό του Πάτρικ Γκρέφερααρς μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κύπρο και την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

O 49χρονος προπονητής διετέλεσε προπονητής ομάδων στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα βρισκόταν στον πάγκο της Βίλεμ από το 2011 μέχρι το 2016 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια (2016-18) ήταν ο προπονητής της Χέρενφεν.

Ευχόμαστε στον κ. Στρέπελ καλή αρχή με την ομάδα μας και κάθε επιτυχία στο έργο του ".
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.