Επέλεξε την Ριέκα ο Μπίσκαν

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν αποφάσισε τελικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ριέκα, επικαλούμενους οικογενειακού λόγους και ακυρώνοντας την συμφωνία με τη διοίκηση της Ανόρθωσης.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/10/2018 • 08:48
Ο Ιγκόρ Μπίσκαν
  • shares
Ο Ιγκόρ Μπίσκαν αποφάσισε τελικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ριέκα, επικαλούμενους οικογενειακού λόγους και ακυρώνοντας την συμφωνία με τη διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Κροάτης τεχνικός βρίσκονταν ένα βήμα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας, όμως τελικά αποδέχτηκε την πρόταση της κροατικής ομάδας. Πλέον, η Ανόρθωση έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις προπονητών. 

Ο Μπίσκαν τόνισε για την απόφασή του: «Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής.  

Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση. Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Προτιμάει η οικογένεια μου να μείνει στην Κροατία. 

Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.