Κετσπάγια και Κρίστενσεν απέρριψαν την Ανόρθωση

Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα η αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.
Χριστίνα Κομίνη
27/09/2018 • 11:40
Οι φίλοι της Ανόρθωσης
  • shares
Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα η αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.

Άνθρωποι της διοίκησης του κυπριακού συλλόγου ήρθαν σε επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Τόμας Κρίστιανσεν αλλά η απάντηση, που εισέπραξαν και από τους δύο ήταν αρνητική.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την ομάδα της Αμμοχώστου προσέγγισαν πρώτα τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς είναι έντονη η επιθυμία αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου και της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας για επιστροφή του Γεωργιανού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Εκείνος όμως σύμφωνα με κυπριακά μέσα απάντησε ότι αγαπάει την Ανόρθωση και τον κόσμο της ομάδας και πως κάποια μέρα θα επιστρέψει αλλά άμεσα δεν μπορεί λόγω της παρουσίας του κ. Παντελή στην προεδρία.
 
Έπειτα, χτύπησαν και την πόρτα του Τόμας Κρίστιανσεν αλλά ο Δανός τεχνικός πρώην προπονητής των ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως προτεραιότητα του είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι