Σε αναζήτηση προπονητή η Ανόρθωση

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια.
25/09/2018 • 12:00
Ο Τιμούρ Κετσπάγια
  • shares
Η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με τον κυπριακό Τύπο, η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση για την απομάκρυνση του Ισραηλινού τεχνικού και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Παντελή είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Ο Παντελή θα προσπαθήσει να πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο Γεωργιανός τεχνικός εμφανίζεται θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όμως πρώτα θέλει να δει το πλάνο της διοίκησης για τα επόμενα χρόνια.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε