Ξύλο σε φιλικό ματς του ΑΠΟΕΛ!

16/07/2017 • 15:49
Επεισόδια
  • shares
Αυτό και αν είναι ανήκουστο... Εγιναν επεισόδιο σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Εθνικό Αχνας στο Δασάκι. Αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια ήταν οπαδοί της Ανόρθωσης!

ναι, καλά διαβάζετε. Περίπου 30 οπαδοί της επιτέθηκαν σε αυτούς του ΑΠΟΕΛ χτυπώντας μάλιστα και μια ηλικιωμένη γυναίκα του Εθνικού Αχνας. Η πρωταθλήτρια Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν σήμερα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Δασάκι από κάποιους "λεβέντες" με κουκούλες.

Οι οποίοι ήρθαν να δείξουν την μαγκιά τους σε οικογένειες και γυναικόπαιδα. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας στην γνωστή γιαγιά του Εθνικού Άχνας που δυστυχώς ήταν το θύμα της επίθεσης αφού κάποιος νταής την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει στο πρόσωπο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε