Ξύλο σε φιλικό ματς του ΑΠΟΕΛ!

16/07/2017 • 15:49
Επεισόδια
  • shares
Αυτό και αν είναι ανήκουστο... Εγιναν επεισόδιο σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Εθνικό Αχνας στο Δασάκι. Αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια ήταν οπαδοί της Ανόρθωσης!

ναι, καλά διαβάζετε. Περίπου 30 οπαδοί της επιτέθηκαν σε αυτούς του ΑΠΟΕΛ χτυπώντας μάλιστα και μια ηλικιωμένη γυναίκα του Εθνικού Αχνας. Η πρωταθλήτρια Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν σήμερα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Δασάκι από κάποιους "λεβέντες" με κουκούλες.

Οι οποίοι ήρθαν να δείξουν την μαγκιά τους σε οικογένειες και γυναικόπαιδα. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας στην γνωστή γιαγιά του Εθνικού Άχνας που δυστυχώς ήταν το θύμα της επίθεσης αφού κάποιος νταής την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει στο πρόσωπο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2019 • 09:58

Ντέρμπι ανόδου στο Αλμπαθέτε. Σε δοκιμασία οι αντοχές της Λάτσιο και της Φενέρ

Καθοριστικός ο αγώνας της Αλμπαθέτε με τη Γρανάδα. Νίκη επιβίωσης θέλει η Ερζουρούμσπορ στην Τουρκία σε ένα ματς που θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάμαρμπι