Η Ίντερ άναψε το «πράσινο φως» για τον Ναϊνγκόλαν

Οι Μιλανέζοι επιτρέπουν στον Βέλγο μέσο να αρχίσει προπονήσεις με την Κάλιαρι μέσα στο σαββατοκύριακο, προτού καν ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (5/8).
0
Γιαννίκος Δούσκας
02/08/2019 • 22:42
Επιστροφή στη Σαρδηνία για ιδιαίτερο λόγο για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν
  • shares
Η επιστροφή του Ράτζα Ναϊνγκολάν στη Σαρδηνία είναι γεγονός. Ο Βέλγος θα δοθεί δανεικός από την Ίντερ στην Κάλιαρι την προσεχή σεζόν, με τους «Νερατζούρι» να επιτρέπουν στον 31ενός ετών ποδοσφαιριστή να προπονηθεί  με τους «Ροσομπλού» εντός του σαββατοκύριακου, δηλαδή προτού καν πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις, που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Δευτέρα (5/8). 

Η Κάλιαρι θα καλύψει μεγάλο μέρος των ετήσιων απολαβών του κι ο Βέλγος (είχε θητεύσει στους νησιώτες από το 2010 έως το 2014) θα επιτρέψει στη σύζυγό του Κλάουντια, η οποία πάσχει από καρκίνο, να δώσει τη μάχη της έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της, αφού κατάγεται από τη Σαρδηνία. Η Ίντερ είχε αποκτήσει τον Ναϊνγκόλαν το καλοκαίρι του 2018 από τη Ρόμα, ωστόσο ο νέος προπονητής των Μιλανέζων, Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολόγιζε για την επικείμενη σεζόν ανοίγοντάς του την πόρτα της εξόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας...

AC Milan - Inter Milano

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 21:45

Live
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο