Φήμη ... μεγατόνων (pic)

Μια – σχεδόν – μεταμεσονύκτια δημοσίευση σε προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης Ιταλού αθλητικού συντάκτη μοιάζει ικανή ν’ αφήσει πολλούς χωρίς ύπνο στην Ιταλία, την Αγγλία κι όχι μόνον.
22/05/2019 • 01:38
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα
  • shares

Μια – σχεδόν – μεταμεσονύκτια δημοσίευση σε προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης Ιταλού αθλητικού συντάκτη μοιάζει ικανή ν’ αφήσει πολλούς χωρίς ύπνο στην Ιταλία, την Αγγλία κι όχι μόνον. Πιο συγκεκριμένα, ο Φεντερίκο Τζοβανέλι, του Radio Sportiva έγραψε πως «σήμερα (σ.σ. χτες) ήταν η κρίσιμη μέρα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Ο Μάσιμο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν για τους «μπιανκονέρι» κι η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται όντως σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Αν αυτός είναι όντως ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι που θα προκαλέσει κάτι περισσότερο από απλή ... αίσθηση.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών