Δεν θέλει να φύγει ο Πίρλο

13/05/2011 • 23:54
Δεν θέλει να φύγει ο Πίρλο
  • shares
Το μέλλον του Αντρέα Πίρλο στη Μίλαν είναι αβέβαιο, ωστόσο ο διεθνής Ιταλός μέσος τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από τους "ροσονέρι". Μάλιστα με δηλώσεις του στην "Corriere dello Sera", ξεκαθάρισε ότι τίποτα από όλα όσα έχουν γραφτεί για αυτόν και το ενδεχόμενο "μετακόμισής" του στη Γιουβέντους, δεν είναι αληθινό.

"Δεν είναι τίποτα αλήθεια για την Γιουβέντους. Αν είχα όντως υπογράψει με την Γιουβέντους, για ποιο λόγο να χρειαζόταν να μιλήσω με την Μίλαν; Θα μιλήσω με τον αντιπρόεδρο κ. Αντριάνο Γκαλιάνι τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε...", τόνισε αρχικά για να καταλήξει λέγοντας: "Αν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες και αν είναι όλοι ευχαριστημένοι, τότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μείνω. Είναι η ώρα για τους ανθρώπους του σύλλογου να μας δείξουν τις προθέσεις τους. Αν δεν υπάρχει χώρος για τους παλιούς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, ακόμα νιώθω νέος. Νιώθω ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για τρία με τέσσερα χρόνια ακόμα. Γι' αυτό το λόγο και ένα μονοετές συμβόλαιο, δεν έχει νόημα".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία