Πιέσεις στην ομοσπονδία για τον Φατί

Αυξάνονται οι πιέσεις που δέχεται η ισπανική ομοσπονδία, προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανσού Φατί στις εθνικές ομάδες της χώρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2019 • 11:36
Ο Ανσού Φατί
  • shares
Αυξάνονται οι πιέσεις που δέχεται η ισπανική ομοσπονδία, προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανσού Φατί στις εθνικές ομάδες της χώρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των Ισπανών, που βλέπουν στο πρόσωπό του, τον παίκτη πάνω στον οποίο θα στηριχθεί μελλοντικά η εθνική τους ομάδα.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου, όμως ο ίδιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί με τη φανέλα των “φούριας ρόχας”. Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόμπερτ Μορένο δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: “Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δουλεύουν ώστε ο Φατί να είναι διαθέσιμος για εμάς και από εκεί και πέρα θα είναι απόφαση του ποδοσφαιριστή”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
13/10/2019 • 07:07

Το πάθος φέρνει γκολ σε Ουαλία, Ρότερνταμ, Νουμάνθια και Κόβεντρι

To παιχνίδι της Ουαλίας με την Κροατία είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον απόψε με τους Βρετανούς να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπούνε σε τροχιά πρόκρισης. Νίκες ουσίας θέλουν η Γερμανία με το Βέλγιο. Παραγωγικά ματς σε Ρότερνταμ, Κόβεντρι και Νουμάνθια