Υπογράφει στη Σεβίλλη ο Σαρ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Μπούνα Σαρ στη Σεβίλλη, καθώς οι Ανδαλουσιανοί έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την απόκτησή του από τη Μαρσέιγ.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/07/2019 • 11:51
O Μπούνα Σαρ
  • shares
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Μπούνα Σαρ στη Σεβίλλη, καθώς οι Ανδαλουσιανοί έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την απόκτησή του από τη Μαρσέιγ. Η διοίκηση της Σεβίλλης αναμένεται να δαπανήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος προορίζεται για εναλλακτική λύση του Αλέις Βιδάλ, στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 27χρονος παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των Μασσαλών και το τελευταίο διάστημα έψαχνε ομάδα, καθώς είχε πληροφορηθεί από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν της γαλλικής ομάδας. Ο Σαρ είχε συμβόλαιο έως το 2022 με τη Μαρσέιγ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία