Ο Έλληνας συνεργάτης και ο «βασιλιάς της λάσπης»

Νέες αποκαλύψεις στην Ισπανία για το σκάνδαλο στημένων αγώνων με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο.
20/06/2019 • 11:42
Ο Ραούλ Μπράβο
  • shares
Νέες αποκαλύψεις στην Ισπανία για το σκάνδαλο στημένων αγώνων με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με το El Periodico, την μεταφορά των χρημάτων για το ματς της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια για λογαριασμό του Ισπανού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Άρη έκανε Έλληνας συνεργάτης του.

Ο φίλος του Ραούλ Μπράβο από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, διέφυγε αρχικά της σύλληψης στην έφοδο στο σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, αλλά συνελήφθη αργότερα έχοντας μαζί του μία τσάντα με 54.400 ευρώ.

Τα χρήματα προορίζονταν για την πληρωμή των ποδοσφαιριστών με τους οποίους το κύκλωμα είχε συμφωνήσει για το στήσιμο του εν λόγω αγώνα.

«Είχαν ξεμείνει από χρήματα και ο Μπράβο περίμενε την άφιξη στη Μαδρίτη του Έλληνα, ο οποίος είχε σταλεί από τον συνεργάτη του... Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον Έλληνα προορίζονταν για να πληρωθεί μια δόση σε ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ, οι οποίοι 'πουλήθηκαν' για ποσά 100.000-200.00 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει πως ο Μπράβο αυτοαποκαλούνταν «βασιλιάς της λάσπης» λόγω του...βρώμικου τρόπου που είχε επιλέξει για να  βγάζει χρήματα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη