Σοκ από τον Καπαρός: «Έχω χρόνια λευχαιμία»

Δεν πάνε ούτε 20 μέρες από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης ως υπηρεσιακός προπονητής (ήταν τεχνικός διευθυντής), όμως ο Χοακίν Καπαρός σόκαρε τους πάντες ανακοινώνοντας πως πάσχει από χρόνια λευχαιμία.
07/04/2019 • 20:33
Σόκαρε ο Χοακίν Καπαρός
  • shares
Δεν πάνε ούτε 20 μέρες από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης ως υπηρεσιακός προπονητής (ήταν τεχνικός διευθυντής), όμως ο Χοακίν Καπαρός σόκαρε τους πάντες ανακοινώνοντας πως πάσχει από χρόνια λευχαιμία. Μάλιστα, ο 63χρονος τεχνικός δεν θέλησε να δραματοποιήσει την κατάσταση της υγείας του, αναφέροντας μάλιστα πως δεν ακολουθεί κάποια θεραπεία: 

«Απαντες γνωρίζετε ότι είμαι θερμόαιμος και έχω κόκκινο αίμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το λευκό (σ.σ.: τα λευκά αιμοσφαίρια) και το κόκκινο δίνουν τη μάχη τους μέσα μου. Πάσχω από χρόνια λευχαιμία. Μπορώ όμως να κάνω κανονικά τη ζωή μου. Δεν ακολουθώ θεραπεία και επιθυμώ να απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ το επάγγελμα που αγαπάω. Γι' αυτό ευχαριστώ τη Σεβίλλη για τη στήριξη και την ευκαιρία που μου δίνει και θα συνεχίσω στον πάγκο της. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω και δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά γι' αυτό το ζήτημα». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/09/2019 • 07:11

Δόγμα επίθεσης σε Φρανκφούρτη, Βασιλεία και Αϊντχόφεν

Πολλά τα καλά ματς απόψε στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες σε Φρανκφούρτη, Αϊντχόφεν, Χετάφε και στη Βασιλεία περισσότερο θα στηριχθούν στις επιθέσεις παρά στην αμυντική τους τακτική. Ξεκάθαρο το προβάδισμα νίκης για. Γιουνάϊτεντ και Ντιναμό Κιέβου