Υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μιλιτάο

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Έντερ Μιλιτάο στη Ρεάλ Μαδρίτης, το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των “μερένχες”.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/02/2019 • 09:44
O Έντερ Μιλιτάο
  • shares
Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Έντερ Μιλιτάο στη Ρεάλ Μαδρίτης, το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των “μερένχες”. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θέλει να φορέσει τα λευκά της “Βασίλισσας” της Ευρώπης και σύμφωνα με την εφημερίδα “Marca” πίεσε και αυτός την Πόρτο, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επαφές με τους “δράκους” του Οπόρτο, με τους οποίους όμως δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία, για να αποκτήσει τον παίκτη, με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα του. Όλα δείχνουν πως η ισπανική ομάδα θα καταβάλει στους Πορτογάλους 50 εκατομμύρια ευρώ, όση είναι και η ρήτρα του παίκτη, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τις προσεχείς ημέρες θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πως ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ώστε να ενσωματωθεί στο ρόστερ των Μαδριλένων το ερχόμενο καλοκαίρι. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία