«Έδεσε» τον Ζίρκζε η Μπάγερν

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο, Γιόσουα Ζίρκζε, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου.
Ορέστης Συντελής
19/09/2019 • 15:44
Ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μπάγερν Μονάχου ο Γιόσουα Ζίρκζε
  • shares
Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο, Γιόσουα Ζίρκζε, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολλανδός επιθετικός μετακόμισε στο Μόναχο το 2017 και για την ώρα αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των Βαυαρών, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πίστη στο ταλέντο του. Έτσι, η Μπάγερν τον «έδεσε» με νέο συμβόλαιο διάρκειας ως το 2023 και όλα δείχνουν πως σύντομα θα τον προβιβάσει στην πρώτη ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Μου δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να παίξω κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο Ζίρκζε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ανέφερε: «Ο Γιόσουα είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Θα προσπαθήσει να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τον δούμε στην πρώτη ομάδα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία