Βινίσιους: “Θα έρθει σύντομα ο Εμπαπέ”

Ο Βινίσιους προέβλεψε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φορέσει σύντομα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να μετακομίσει ακόμα και το εφετινό καλοκαίρι στη Μαδρίτη.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/06/2019 • 06:32
Ο Κιλιάν Εμπαπέ
  • shares
Ο Βινίσιους προέβλεψε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φορέσει σύντομα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να μετακομίσει ακόμα και το εφετινό καλοκαίρι στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή είναι λογικό να θέλουν τον Γάλλο παίκτη, όλες οι ομάδες, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως τον θέλει στους “μερένχες” την επόμενη σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Βινίσιους δήλωσε: “Ξέρω ότι οι οπαδοί μας τον θέλουν, είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης άλλωστε. Νομίζω, όμως, ότι οι οπαδοί όλων των ομάδων θα ήθελαν τον Εμπαπέ. Θα ήταν τέλειο αν ερχόταν, τον θαυμάζω γιατί έχει κατακτήσει ήδη πολλούς τίτλους. Όλοι τον θέλουν εδώ και νομίζω, ότι σύντομα θα έρθει”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία