Βεράτι: Η σκέψη μου είναι στον Νεϊμάρ

Από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας ο Μάρκο Βεράτι μίλησε τόσο για το αντίο του Μπουφόν στην Παρί όσο και για τις δύσκολες ώρες που περνά ο Νεϊμάρ.
06/06/2019 • 18:25
Ο Μάρκο Βεράτι
  • shares
Για τον Βραζιλιάνο σταρ τόνισε: "Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος γι' αυτών και για θέματα που είναι εκτός ποδοσφαίρου αλλά και με τον πρόσφατο τραυματισμό του. Η σκέψη μου είναι σε εκείνον. Όσοι δε τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν μια εντελώς λανθασμένη άποψη για τον χαρακτήρα του".

Όσο για τον συμπατριώτη του σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν, ο αμυντικός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε: "Είχαμε μιλήσει αρκετά και στη διάρκεια της χρονιάς, οπότε γνώριζα τις προθέσεις του και πως υπήρχε πιθανότητα γι' αυτό. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα κι ας έμεινε μόνο για μία σεζόν. Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Ακόμη και η παρουσία του στα αποδυτήρια για μένα ήταν κάτι που για πάντα θα θυμάμαι".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία