Βρήκε συμμάχους ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ φαίνεται πως βρήκε συμμάχους στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να έχει για την υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/06/2019 • 10:40
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ
  • shares
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ φαίνεται πως βρήκε συμμάχους στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να έχει για την υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται. Συγκεκριμένα, οι πρώην δικηγόροι της φερόμενης ως θύμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε δηλώσει η ίδια, όταν είχαν προθυμοποιηθεί να αναλάβουν την υπόθεσή της. Σύμφωνα με τους πρώην δικηγόρους της, η ίδια είχε τονίσει πως υπήρξε βίαιη συμπεριφορά από την πλευρά του παίκτη, όμως το σεξ μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως όταν αυτοί αποφάσισαν να μην αναλάβουν την υπόθεση, η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο και να προχωρήσει στην καταγγελία για τον βιασμό. Η βραζιλιάνικη δικαιοσύνη αναμένεται να καλέσει τον Νεϊμάρ για κατάθεση, με τον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν να έχει πλέον και την ανακοίνωση των πρώην δικηγόρων της φερόμενης ως θύμα, υπέρ του για την υπεράσπισή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..