Τέλος ο Γκασέ από την Σεντ Ετιέν

Η Σεντ Ετιέν πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας τέταρτη στην Ligue 1 αλλά ο κόουτς Ζαν Λουί Γκασέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!
21/05/2019 • 18:10
Χαμόγελα ανάμεσα σε Γκασέ και Νικολέν
  • shares
Η Σεντ Ετιέν πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας τέταρτη στην Ligue 1 αλλά ο κόουτς Ζαν Λουί Γκασέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!

Οι λόγοι της αποχώρησης του κόουτς Γκασέ ήταν η διαφωνία με την ομάδα σε σημαντικά θέματα αλλά και η κούραση καθώς ο κόουτς στα 65 του θέλει να αποσυρθεί από την προπονητική και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. 

Μετά από δύο σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν και με την ομάδα να τερματίζει τέταρτη και να επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Γκασέ αποχωρεί έχοντας εκπληρώσει τον στόχο του! Ο γεννημένος στο Μονπελιέ κόουτς θα επιστρέψει στη γενέτειρά του για να ξεκουραστεί. Ο πρόεδρος της Μονπελιέ πάντως Λοράν Νικολέν δήλωσε ήδη πως αν θέλει ο Γκασέ να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι διαθέσιμος να συζητήσει μαζί του!
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών