Η Μπορντό θέλει τον Ζιρού

Η διοίκηση της Μπορντό έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολιβιέ Ζιρού, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/04/2019 • 13:20
O Ολιβιέ Ζιρού
  • shares
Η διοίκηση της Μπορντό έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολιβιέ Ζιρού, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Equipe”, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν τελικά να εντάξουν τον Γάλλο επιθετικό της Τσέλσι στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Ζιρού από την πλευρά του περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τσέλσι, πριν αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπορντό, από τη στιγμή που θα υπολογίζεται ως βασική επιλογή για την επιθετική γραμμή της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία