Οι Γάλλοι λένε «όχι» στην αναδιάρθρωση του Champions League

Όπως αναμενόταν η Γενική Συνέλευση της LFP εξέφρασε την αντίθεσή της στην πρόθεση της UEFA για αναδιάρθρωση του Champions League από το 2024.
15/05/2019 • 21:00
Οι γαλλικοί σύλλογοι λένε "όχι" στην κλειστή λίγκα του Champions League
  • shares
Με τεράστια πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση της LFP –Γαλλική Λίγκα- εξέφρασε την αντίθεσή στη σχεδιαζόμενη από την UEFA αναδιάρθρωση του Champions League από το 2024. 

Βάσει αυτού του σχεδίου, το Champions League θα μετατραπεί σε μια «κλειστή λίγκα», στη οποία θα έχουν διασφαλισμένη παρουσία 24 από τις 32 συμμετέχουσες ομάδες, ενώ από τα εθνική πρωταθλήματα θα προέρχονται μόνο 4 ομάδες. Από τη Γαλλία μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει με αυτό το σχέδιο, ενώ στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο Παρίσι, 32 γαλλικοί σύλλογοι καταψήφισαν την πρόταση και 3 απείχαν, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λιόν κι η Μαρσέιγ. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη