Αυτός είναι πρόεδρος!

Ο πρόεδρος της Τσέλσι Μπρους Μπακ ανέβηκε στην εξέδρα που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της Τσέλσι και τους μοίρασε πατατάκια!
0
Αποστόλης Λάμπος
21/09/2018 • 05:32
Ο Μπρους Μπακ, πρόεδρος της Τσέλσι
  • shares
Σε μια κίνηση που έχει γίνει viral προχώρησε ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ. Ο Αμερικανός αγόρασε πατατάκια με ρίγανη και πατατάκια σκέτα και πήγε στην εξέδρα των οπαδών των μπλε για να τους τα μοιράσει όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του θέματος.

Κάποιοι από  τους φίλους της Τσέλσι έπρεπε να περιμένουν μέχρι και τέσσερις ώρες τα πούλμαν τους σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα με τον πρόεδρο της Τσέλσι να σπεύδει να τους συμπαρασταθεί με αυτή την κίνηση.

Το πιο σπουδαίο είναι ότι αρκετοί από τους φίλους της Τσέλσι δεν γνωρίζουν τον Μπρους Μπακ οπότε δεν τον αναγνώρισαν όταν τους μοίραζε τα πατατάκια, τα οποία δέχονταν με απορία στο πρόσωπο αλλά κι με χαρά ταυτόχρονα.Σύμφωνα με την Sunsport o 72χρονος πρόεδρος αγόρασε τα πατατάκια από ένα μηχάνημα του γηπέδου ως μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλαθλοι της ομάδας τους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας