Πενταετής αποκλεισμός!

10/08/2011 • 19:41
Πενταετής αποκλεισμός!
  • shares

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο επιβλήθηκε πενταετής αποκλεισμός! Κόντρα στην απόφαση παραμονής του στην Super League, η UEFA, του επέβαλε 5ετή αποκλεισμό για τρεις διοργανώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Οτι μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό, η ομάδα του Βόλου θα πρέπει να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο τρεις φορές, προκειμένου να καταφέρει να παίξει στην τέταρτη.

«Η διαδικασία άρχισε στις 15:00 και τελείωσε στις 18:50. Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δεν δέχτηκε καν να πάρει στα χέρια του γραπτώς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έφτασε με φαξ. Το δέχτηκαν μετά από χίλια ζόρια και μετά από μία διακοπή που έγινε. Ζητήσαμε αναστολή για να πάρουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ, αλλά δεν δέχτηκαν», τόνισε ο κ. Μιτσικός και πρόσθεσε: «Καταστρατηγήθηκαν θεμελιώδη δικαιώματα του εγκαλουμένου. Είναι αδιανόητο. Είναι τρομερό, δεν έχει ξαναγίνει και καταδεικνύει το εχθρικό κλίμα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη και ο επιθεωρητής, ο κ. Γεωργιάδης από την Κύπρο, ήταν στην αρχή εχθρικός, αλλά στο τέλος είπε πως ήταν έτοιμος ακόμη και να αποσύρει την αναφορά του. Όμως ο πρόεδρος της Πειθαρχικής είπε πως ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την απόφαση και παρ' όλα αυτά απέβαλε τον Ολυμπιακό. Μας έκαναν δηλαδή χάρη που μας κάλεσαν σε ακροαματική διαδικασία;».

Όσο για τις επόμενες ενέργειες του Ολυμπιακού Β.: «Θα γίνει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA και εξετάζουμε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/10/2019 • 08:00

Αουτσάϊντερ με θράσος σε Ρότερνταμ, Σασουόλο, Εδιμβούργο και Άκρινγκτον

Το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ χαρακτηρίζεται από τις σημαντικές απουσίες ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ. Πιο παραγωγικά τα ματς σε Σασουόλο, Χόφενχαϊμ, Ρότερνταμ όπως και στο ΄Άκρινγκτον όπου θα περάσει από δοκιμασία το νικηφόρο σερί της ΊπσουΙτς