Μεθυσμένος οδηγός στο πούλμαν της Εθνικής Βελγίου!

10/10/2013 • 11:28
Μεθυσμένος οδηγός στο πούλμαν της Εθνικής Βελγίου!
  • shares

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή του Βελγίου κατά την άφιξη στο Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με την Κροατία το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο οδηγός του πούλμαν που θα τη μετέφερε από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ήταν μεθυσμένος!

Ο οδηγός, ο οποίος είχε προσληφθεί από την κροατική ομοσπονδία, προκάλεσε μικροατύχημα κατά τη διάρκεια της διαδρομής και εγκατέλειψε το όχημα!

Λίγο αργότερα συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία και έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη αποδείχτηκε ότι ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Τελικά την ομάδα οδήγησε στο ξενοδοχείο ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε τους χορηγούς της βελγικής ομοσπονδίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τη σειρά τους από τον οδηγό του πούλμαν των δημοσιογράφων!

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έφτασαν τελικά στη βάση τους οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ αφού επιστρατεύτηκε νέος οδηγός από την ομοσπονδία μετά από μία μικρή καθυστέρηση...

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ