Μεθυσμένος οδηγός στο πούλμαν της Εθνικής Βελγίου!

10/10/2013 • 11:28
Μεθυσμένος οδηγός στο πούλμαν της Εθνικής Βελγίου!
  • shares

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή του Βελγίου κατά την άφιξη στο Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με την Κροατία το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο οδηγός του πούλμαν που θα τη μετέφερε από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ήταν μεθυσμένος!

Ο οδηγός, ο οποίος είχε προσληφθεί από την κροατική ομοσπονδία, προκάλεσε μικροατύχημα κατά τη διάρκεια της διαδρομής και εγκατέλειψε το όχημα!

Λίγο αργότερα συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία και έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη αποδείχτηκε ότι ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Τελικά την ομάδα οδήγησε στο ξενοδοχείο ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε τους χορηγούς της βελγικής ομοσπονδίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τη σειρά τους από τον οδηγό του πούλμαν των δημοσιογράφων!

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έφτασαν τελικά στη βάση τους οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ αφού επιστρατεύτηκε νέος οδηγός από την ομοσπονδία μετά από μία μικρή καθυστέρηση...

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών