Μπουρούκ: "Πολλά λάθη ο διαιτητής"

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ είχε ο προπονητής των γηπεδούχων, Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος αποβλήθηκε στα αποδυτήρια, όπως και ο Σετζού.
Διονύσης Στρούμπος
08/08/2019 • 00:59
Ο προπονητής της Μπασάκσεχίρ, Μπουρούκ
  • shares
Πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ είχε ο προπονητής των γηπεδούχων, Οκάν Μπουρούκ.
«Δύο εξαιρετικά clubs, χώρες, ομάδες που είναι κοντά στην ποιότητα έπαιξαν σε ένα ματς του Champions League. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν από την πλευρά τους, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι αποφάσεις του διαιτητή στο τελευταίο κομμάτι του ματς δεν ήταν δίκαιες. Η συμπεριφορά του διαιτητή στο τέλος δεν ήταν σωστή», ήταν τα λόγια του.

Ήταν τόσο έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο τέλος του αγώνα και μέσα στα αποδυτήρια που ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να αποβάλει τον προπονητή των Τούρκων καθώς και τον Σετζού που σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ντροπή του. Το λάθος που έκανε δεν πλήγωσε μόνο εμάς, αλλά και το ποδόσφαιρο. Πιστέψετε με, αν είχε την ίδια συμπεριφορά και στους παίκτες του Ολυμπιακού, θα έλεγα τα ίδια. Η συμπεριφορά του δεν μας άφηνε να παίξουμε πιο σκληρά. Κάναμε 9 φάουλ και πήραμε 4 κίτρινες και 1 κόκκινη. Οι αντίπαλοι έκαναν 15 φάουλ και είδαν μια κίτρινη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία