Πέπε: "Η πρόκριση στην Πορτογαλία"

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση και ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
13/02/2019 • 01:23
Ο Πέπε
  • shares
Ανοικτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση και ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Ρόμα και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

"Ήμασταν καλοί. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είχαμε προσωπικότητα στο γήπεδα και παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Κάναμε δύο λάθη και η Ρόμα σκόραρε. Τώρα παίζουμε στο σπίτι μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Πέπε μετά το ματς στο Ολίμπικο και την ήττα της Πόρτο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη