Πέπε: "Η πρόκριση στην Πορτογαλία"

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση και ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
13/02/2019 • 01:23
Ο Πέπε
  • shares
Ανοικτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση και ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Ρόμα και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

"Ήμασταν καλοί. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είχαμε προσωπικότητα στο γήπεδα και παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Κάναμε δύο λάθη και η Ρόμα σκόραρε. Τώρα παίζουμε στο σπίτι μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Πέπε μετά το ματς στο Ολίμπικο και την ήττα της Πόρτο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία