Ο Μοράτι στηρίζει Λεονάρντο

06/04/2011 • 10:26
Ο Μοράτι στηρίζει Λεονάρντο
  • shares

Την στήριξη του στο πρόσωπο του Λεονάρντο, παρά τις ήττες από Μίλαν (0-3 πρωτάθλημα) και Σάλκε (2-5 Τσάμπινος Λιγκ), εξέφρασε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

Οι ελπίδες των πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης για κάποιο τίτλο φέτος, έχουν ελαχιστοποιηθεί. Έτσι οι «νερατζούρι» καλούνται να βρουν και πάλι τον εαυτό τους μετά τις «σκληρές» ήττες που υπέστησαν.

Το αφεντικό των «νερατζούρι», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον Λεονάρντο και για τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο σύλλογος.

 «Η εκτίμηση μου για τον Λεονάρντο δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα έξυπνο άτομο που κάνει μια δουλειά, σίγουρα όχι εύκολη. Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα, επειδή ξέρω πόσο σκληρό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να χάσουμε την πίστη μας.» και συνέχισε:  «Το ποδόσφαιρο είναι συνδεδεμένο με πολλά πράγματα όπως τύχη και χρόνο. Αυτή είναι μια κατάσταση που μπορεί να ξεπεραστεί. Είμαστε όλοι πολύ ενωμένοι. Όλοι μαζί. Αυτή η κατάσταση δεν μας φοβίζει. Δεν μου αρέσει η ανικανότητα. Συνεχίζουμε έτσι και θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε κερδίσει πολλά παίζοντας έτσι και θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερα.»

Αναφερόμενος και στο παιχνίδι με την Σάλκε, ο Μοράτι ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω πως όλα προήλθαν λόγω της κούρασης.»

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Δημόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03