Δεν ενδιαφέρεται για την εθνική Πορτογαλίας ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να καθησυχάσει τον Φερνάντο Σάντος, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/04/2019 • 12:55
Ο Ζοσέ Μουρίνιο
  • shares
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να καθησυχάσει τον Φερνάντο Σάντος, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας. Ο έμπειρος τεχνικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη μελετάει προτάσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: “Θα ήθελα να επιστρέψω στους πάγκους από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, αλλά δεν ανησυχώ. Ο κόσμος νοιάζεται περισσότερο από εμένα. Για να επιστρέψω όμως στη δουλειά, θα πρέπει να βρω μια ομάδα και μια διοργάνωση που να μου δίνει και πάλι κίνητρο. Φερνάντο μην ανησυχείς. Δεν ενδιαφέρομαι να αναλάβω την εθνική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να το κάνω πριν αποσυρθώ”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία