Σάντος: “Ζήτησε συγγνώμη ο Μαρτσίνιακ”

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε πως ο ο διαιτητής της αναμέτρησης των Πορτογάλων με τη Σερβία, παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει δώσει πέναλτι στην ομάδα του.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/03/2019 • 08:00
Ο Φερνάντο Σάντος
  • shares
Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε πως ο ο διαιτητής της αναμέτρησης των Πορτογάλων με τη Σερβία, παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει δώσει πέναλτι στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, οι Ίβηρες διαμαρτύρονται για χέρι του Αντόνιο Ρουκάβινα και ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ είδε τη φάση μετά το τέλος του αγώνα και απολογήθηκε στους Πορτογάλους.

Χαρακτηριστικά, ο Σάντος τόνισε: “Με κάλεσε στα αποδυτήρια για να δούμε τη φάση. Δεν είχαμε αμφιβολία. Ούτε αυτός, ούτε εγώ. Μου ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι. Αλλά, η συγγνώμη δεν βοηθά. Μου είπε ότι δεν ήταν δικό του το λάθος. Τι να την κάνω τη συγγνώμη; Τουλάχιστον με κάλεσε να δούμε τη φάση. Ήταν λάθος του βοηθού”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία