Ρατσιστική επίθεση από Μαυροβούνιους! (pic)

Έντονη διαμαρτυρία από παίκτες της Αγγλίας, αλλά και από τον Σάουθεγκειτ για τη συμπεριφορά των Μαυροβούνιων.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
26/03/2019 • 00:56
Η αντίδραση του Στέρλινγκ μετά τη ρατσιστική επίθεση των Μαυροβούνιων.
  • shares
Το Μαυροβούνιο δέχτηκε βαριά ήττα από την Αγγλία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, όμως απ' ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο ματς θα έχει πλούσιο τρίτο ημίχρονο. Ο λόγος είναι η ρατσιστική επίθεση με αναπαραγωγή ήχων που παραπέμπουν σε πίθηκο, από μερίδα θεατών, προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Ντάνι Ρόουζ. Η αντίδραση του Στέρλινγκ ήρθε με τον πανηγυρισμό του στο πέμπτο γκολ της Αγγλίας.

Αργότερα ανέβασε τη συγκεκριμένη εικόνα στο twitter, αναφέροντας: "ο καλύτερος τρόπος για να σιωπήσεις αυτούς που μισούν (και ναι, εννοώ τους ρατσιστές). Ο προπονητής των "λιονταριών" Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέφερε: "Είναι απολύτως απαράδεκτο. Θα κάνουμε επίσημα αναφορά, είμαι σίγουρος για το τι άκουσα. Όταν ο Ρόουζ είδε την κίτρινη κάρτα δέχτηκε επίθεση από την εξέδρα. Δεν έχω αμφιβολία γι' αυτό. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, για να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας".
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.