Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου για το Παγκρήτιο! (video)

Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την προοπτική της χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου και των βοηθητικών του χώρων για τις αγωνιστικές ανάγκες της Εθνικής ομάδας.
0
Αποστόλης Λάμπος
06/12/2018 • 22:12
Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς
  • shares
Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την προοπτική της χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου και των βοηθητικών του χώρων για τις αγωνιστικές ανάγκες της Εθνικής ομάδας ανδρών και εν όψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του Euro 2020, υπογραμμίζοντας τη φιλοξενία και την αγάπη του κρητικού κοινού για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα ανέφερε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το στάδιο, θα ξεπεραστούν άμεσα και το στάδιο θα πάρει έγκριση από την UEFA για διεξαγωγή αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/03/2019 • 07:20

Φαβορί Σάμροκ, Οσασούνα και Τουρκία. Γκολ στη Γλασκόβη!

Τον πρώτο λόγο έχουν απόψε οι φιλοξενούμενοι σε Αλβανία, Τενερίφη και το ματς του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. Πιο ανταγωνιστικό το πνεύμα στη Γλασκόβη όπου η Ινβερνές θα πρέπει να δείξει αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της Πάρτικ Θιστλ