Φύσσας: «Οι φιλίες δυναμώνουν με τα χρόνια» (video)

Η ζωή είναι στιγμές, είναι γεγονότα, είναι επιτυχίες και αποτυχίες. Στην περίπτωση των Greek Legends 2004 μια…οικογένεια, ενώθηκε, έμεινε δύο χρόνια αήττητη και την κατάλληλη στιγμή εκτοξεύτηκε στον ουρανό της δόξας.
05/12/2018 • 15:00
Οι Λάμπος και Φύσσας
  • shares
Η ζωή είναι στιγμές, είναι γεγονότα, είναι επιτυχίες και αποτυχίες. Είναι αγώνας

Στην περίπτωση των Greek Legends 2004 μια…οικογένεια, ενώθηκε, έμεινε δύο χρόνια αήττητη και την κατάλληλη στιγμή εκτοξεύτηκε στον ουρανό της δόξας.

Ο Τάκης Φύσσας μέλος της οικογένειας της Εθνικής του 2004, των σημερινών Greek Legends 2004, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, για το μυστικό εκείνης της ομάδας που ανέβασε στα ουράνια όλους τους Έλληνες.

Για μια προσφορά που συνεχίζεται όμως και σήμερα με μεγάλη φιλανθρωπική δράση.
Για τις φιλίες που όσο περνούν τα χρόνια γίνονται ακόμη πιο δυνατές σαν ατσάλι. 

Για τον φίλο του Άγγελο Μπασινά και τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη νέα προσπάθεια της Εθνικής, τονίζοντας πως ναι μεν χρειάζεται υπμονή αλλά πρέπει πάντα να κοιτάς ψηλά. 

Όπως εκείνοι το 2004.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/03/2019 • 07:20

Φαβορί Σάμροκ, Οσασούνα και Τουρκία. Γκολ στη Γλασκόβη!

Τον πρώτο λόγο έχουν απόψε οι φιλοξενούμενοι σε Αλβανία, Τενερίφη και το ματς του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. Πιο ανταγωνιστικό το πνεύμα στη Γλασκόβη όπου η Ινβερνές θα πρέπει να δείξει αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της Πάρτικ Θιστλ