Ο διεθνής φιλικός αγώνας Ελλάδα - Σερβία στα κανάλια Novasports!

13/11/2014 • 15:43
Ο διεθνής φιλικός αγώνας Ελλάδα - Σερβία στα κανάλια Novasports!
  • shares

Τα αστέρια της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Σερβίας παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, Ελλάδα - Σερβία, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Αποστόλης Λάμπος και Γιώργος Βασιλείου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά μέσω του Novasports.gr.

H «γαλανόλευκη» του Κλαούντιο Ρανιέρι, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2016, θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Πλατανιά στην Κρήτη, τους «πλάβι» του Ντικ Αντβοκάατ,  σε ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας. 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία