Κονέ: «Κανένα θέμα με Μανιάτη» (video)

18/11/2014 • 22:07
Κονέ: «Κανένα θέμα με Μανιάτη» (video)
  • shares

Ο Παναγιώτης Κονέ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σ' αυτόν και τον Γιάννη Μανιάτη. Ο παίκτης της Ουντινέζε αντέδρασε νευρικά προς τον συμπαίκτη του μετά από μία φάση που τον χτύπησε αντίπαλος, αλλά όπως είπε ο Μανιάτης... κατάλαβε και συνεπώς δεν υπάρχει θέμα μεταξύ τους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κονέ μετά το φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία:

Για το επεισόδιο με τον Μανιάτη:
«Θα κάνω εξετάσεις αλλά νιώθω κάταγμα στη μύτη. Είχα και μία αντίδραση λίγο υπερβολική, αλλά αυτή ήταν προς τον διαιτητή και τον παίκτη που με χτύπησε σκόπιμα. Δεν είδα ποιος συμπαίκτης μου ήταν δίπλα. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα. Το μαρκάρισμά του και η επίθεσή του προς εμένα, ήταν σκόπιμη.

Εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπα μπροστά μου. Το κατάλαβε ο Γιάννης και προφανώς δεν υπάρχει θέμα. Οι φίλαθλοι δεν καταλαβαίναν δικαιολογημένα τι είχα πάθει. Άκουσα κάποιες αντιδράσεις, αλλά κατάλαβαν στη συνέχεια. Δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Ο Γιάννης μίλησε μαζί μου στα αποδυτήρια. Πιστεύω πως η αντίδρασή μου, ήταν δικαιολογημένη προς τον διαιτητή, καθώς θα έπρεπε να δείξει και πέναλτι στη φάση του Λάζαρου. Επηρέασε το αποτέλεσμα».

Για την προσπάθεια αντίδρασης:
«Δεν ήταν ψυχολογικό το θέμα. Εκείνη τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, είχα βγει λόγω του τραυματισμού. Έλειπε ένας παίκτης και αυτός που έπρεπε να μαρκαριστεί, έβαλε το γκολ. Ο διαιτητής δεν με άφησε να μπω και έτσι το εκμεταλλεύτηκε η Σερβία. Ακόμα μία λάθος απόφαση του διαιτητή κατά την άποψή μου. Από εκεί και πέρα μετά το τελευταίο 20λεπτο δεν είδα τον αγώνα, γιατί μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειας».

Για το επόμενο διάστημα:
«Κρατάμε τα 70 λεπτά όπου η ομάδα στάθηκε πολύ καλά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά μας έλειπαν οι φάσεις. Σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα σταθώ σε μία φράση που είπε ο Τσάνας. Είπε πως όποιος τεχνικός και αν έρθει, εμείς σαν παίκτες πρέπει να μιλήσουμε και να καταλάβουμε πως αρχίζουν τώρα τα προκριματικά. Αν υπήρχαν μόνο έξι παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο, αυτή η ομάδα με τη φιλοσοφία που έχει τόσα χρόνια, θα ήταν σίγουρη πως θα τα κέρδιζε. Στην πρώτη μας συγκέντρωση τον Μάρτιο πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Το 5% των πιθανοτήτων μας πρέπει να το κυνηγήσουμε. Με το απόλυτο θα είμαστε στην 3η θέση και πρέπει αυτό να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία