Υπάρχει ενδιαφέρον για τους Έλληνες

Στους Έλληνες του Ολυμπιακού έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα η προσοχή των σκάουτερ των ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι φέρονται να τους παρακολουθούν στενά.
20/09/2019 • 09:36
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
  • shares
Στους Έλληνες του Ολυμπιακού έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα η προσοχή των σκάουτερ των ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι φέρονται να τους παρακολουθούν στενά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Κώστας Τσιμίκας βρίσκονται στα… μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, μερικές εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν από κοντά και στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τότεναμ. 

Πέρα από τους τρεις Έλληνες παίκτες, το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων έχουν προκαλέσει οι Ποντένσε, Σισέ και Καμαρά, οι οποίοι επίσης παρακολουθούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως μόνο με την κατάλληλη αποζημίωση θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές του στο τέλος της εφετινής σεζόν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία