Λυσάνδρου: «ΑΕΚ και ΟΠΑΠ είναι κάτι μεγαλύτερο από μια ομάδα και εταιρεία»

Ως μια ξεχωριστεή ημέρα χαρακτήρισε την σημερινή (18/09) ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος αναφέρθκε στην ανανέωση της συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
0
Γιώργος Βασιλείου
18/09/2019 • 14:18
Λυσάνδρου: «ΑΕΚ και ΟΠΑΠ είναι κάτι μεγαλύτερο από μια ομάδα και εταιρεία»
  • shares
Ως μια ξεχωριστεή ημέρα χαρακτήρισε την σημερινή (18/09) ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος αναφέρθκε στην ανανέωση της συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

H "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανανέωσαν για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία τους και η παρουσίασή της έγινε στα γραφεία της εταιρείας το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Το «παρών» από την πλευρά της ΑΕΚ έδωσαν ο CEO και Α' αντιπρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, ο Διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος και παίκτες των κιτρινόμαυρων όπως οι Μπακάκης, Μπάρκας, Οικονόμου, Ολιβέιρα, Σιμάο και Χουλτ.

Από την πλευρά του ΟΠΑΠ, παρόντες ήταν ο πρόεδρος Kamil Ziegler και ο CEO, Damian Cope.

Αναλυτικά η ομιλία του Μηνά Λυσάνδρου: 

"Καλημέρα σε όλους.

Είναι μια όμορφη… μια  ξεχωριστή μέρα σήμερα, όπως ξεχωριστή είναι και η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί –απ’ όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς- το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. 

Δεν κατατάσσεται απλά στην κατηγορία των συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μέσω της συνεργασίας μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό μας ιματισμό, στην αγωνιστική μας έδρα και στο προπονητικό μας κέντρο, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του στην αθλητική μας ιστορία. 

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανανεώνουμε και φέτος τη μεταξύ μας συνεργασία, διατηρώντας τον ΟΠΑΠ στην κορυφή του χορηγικού μας προγράμματος ως «Μεγάλο Χορηγό». Μαζί, θέτουμε και εκπληρώνουμε υψηλούς στόχους, τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και με την κοινωνική προσφορά, γεγονός άλλωστε που χαρακτηρίζει τη δράση του Οργανισμού από την ίδρυσή του. 

Η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία. Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο συστατικό της διαχρονικά επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είναι άλλωστε γνωστή η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, στον άνθρωπο, στην κοινωνία γενικότερα και ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά (και όχι λόγω συμβατικής υποχρέωσης) συμμετέχουμε ενεργά σε όλες σχεδόν τις δράσεις και πρωτοβουλίες του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη λειτουργία της παιδικής κερκίδας κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

Σε εμπορικό επίπεδο, η διαρκώς αναπτυσσόμενη χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα προβάλει αποτελεσματικά όλη την επιχειρηματική και κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ. Όπως αντίστοιχα και ο ΟΠΑΠ, στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελώντας ένα σημαντικό και ενισχυτικό παράγοντα της επιτυχούς και συνεχώς ανοδικής πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. 

Σε τελική ανάλυση, αυτό αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης μας, γιατί όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, μόνο οι αμφίδρομες, ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. 
Και μια τέτοια σχέση, είναι η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Μεγάλο Χορηγό της, την ΟΠΑΠ Α.Ε..". 

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς