Θέλει να επιστρέψει ο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη και πιέζει τη Λας Πάλμας, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
22/07/2019 • 09:51
Ο Ματέο Γκαρσία
  • shares
Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη και πιέζει τη Λας Πάλμας, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση από αυτή των “κίτρινων” και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα, επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 23χρονος παίκτης ζήτησε από τη Λας Πάλμας τον δανεισμό του για ένα χρόνο στους “κίτρινους”, βλέποντας πως δύσκολα θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να έρθουν σε συμφωνία για τη μετεγγραφή του. Ο Άρης από την πλευρά του θέλει τον Αργεντινό παίκτη στο ρόστερ του, όμως δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει τα χρήματα που αξιώνει η ισπανική ομάδα για να τον αποκτήσει. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία