Θα το παλέψει για τον Κατελάρη

Ο Φάνος Κατελάρης παραμένει στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με την Ομόνοια για την απόκτησή του, τις προσεχείς εβδομάδες.
10/06/2019 • 08:55
Ο Φάνος Κατελάρης
  • shares
Ο Φάνος Κατελάρης παραμένει στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με την Ομόνοια για την απόκτησή του, τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυπριακή ομάδα αξιώνει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του νεαρού μέσου. Οι “πράσινοι” προσφέρουν 150 χιλιάδες ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης στο 20% στην κυπριακή ομάδα, η οποία φέρεται να απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του πιέζει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, καθώς μένει ελεύθερος το 2020. 

Την ίδια στιγμή, δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει η υπόθεση του Βαλεντίν Ρομπέρζ για το “τριφύλλι”, καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεσμεύεται για δυο ακόμα χρόνια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν την αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής, τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία